Never Enough.

"VEM FAN ÄR DET SOM LADDAR NER" det är ett klassikt NTI uttryck. det skulle vara roligt att få reda på vem som laddar ner doppa han i kokande olja och slänga ut han i snön. mitt på dagen har vi 1 mbit/sekunden.
The mighty MIGHTY går runt konstant och kollar ifall det är någon som laddar ner.
det hjälper inte heller att hela jävla EC klassen sitter och raidar wow! JÄVLA NÖRDAR!

Kill You.

Vi har en riktigt jävla fag i klassen som leker lärare. Vi nämner inga namn pga av flera anledningar. Men det jag kan säga är att han är riktigt JÄVLA jobbig. T ex. på informations lektionen ställde han sig upp när lärarna frågade om det var något vi ville tillägga och sade att det skulle vara bra om alla lämnade in sina rest uppgifter med tonen av en lärare på rösten. Sådana saker gör att man blir jävligt lack och får lust att mörda..

Puke

Det är alldeles för mycket saker i skolan just nu!! :@ man blir bara förbannad! Och idag så blev vi tvingade att strula med dockor. Den här skolan suger, lärarna suger och framför allt skolmaten suger!
Man få lust att spy och därav namnet på detta inlägg..
"you dont know how sick you make me, you make me fucking sick to my stomach" det är sanna ord. stegen blir tyngre för varje steg man tar mot dörren in till skolan. mjölken till frukosten är fan ÄCKLIG! OCH VEM FAN DRICKER SAFT TILL FRUKOST? JÄVLA ÄCKEL RETARDS!!!!! ni borde seriöst fixa denna jävla skola innan alla smarta elever droppar! PEACE THE FUCK OUT! // AnalBanan och Habibså här känner vi oss varenda dag i skolan

RSS 2.0